Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Sziluett Alakformáló Stúdió
Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy - Zsilinszky út 12. Email: sziluett@invitel.hu
Web: www.hypoxiduo.huTelefon: 06-24-445-893, 06-70-616-9795

Bevezető

Nyitva tartás:
Hétfő, szerda, péntek: 8-20-ig.
Kedd, csütörtök: 10:20-ig
Szombaton igény szerint, csak bejelentkezésre 8:00-12:00 között.


Bemutatkozás

A mai rohanó világban igazán fontos, hogy legyen egy hely, ahol az ember egy kicsit kényeztetheti testét-lelkét. Ezért hoztuk létre a Sziluett Alakformáló Stúdiót Szigetszentmiklós szívében, ahol nyugodt, békés és elegáns környezetben vehetik igénybe szolgáltatásainkat.
Szalonunk fő profilja a fogyasztás, alakformálás, melyre speciálisan kidolgozott 7 pillérből álló programot állítottunk össze, mely áll: méregtelenítésből, fogyasztásból, feszesítésből. A kúra során táplálkozási tanácsainkkal segítjük vendégeink életmód változását. Alma vagy körte illetve hölgyek és urak részére külön-külön személyre szabott programokkal várjuk vendégeinket. Ezt a módszert nagyszerűen kiegészítik a testtekercselések különböző eljárásai és a méregtelenítés hatékony módszerei (Alpha Oxy Spa),melyek önálló programként is igénybe vehetők.
Felgyorsult életünkben szinte már nélkülözhetetlen a stressz levezetése, a rendszeres mozgás. Stúdiónkban, családias környezetben vendégeink számos kedvelt mozgásforma közül választhatnak, pl: Jóga, Pilates, Fit Ball, Alakformáló torna, Ovis torna, stb.
Kozmetikánkban a modern szépségápolás legkorszerűbb eszközei (a XXI. század professzionális elektrokozmetikai gépei, lézeres mikrodermabrázió, a francia Jean d’Arcel termékei) állnak rendelkezésre a hölgyek és az urak számára. Beczné Nagy Lídia Sziluett Alakformáló Stúdió ügyvezető igazgató Érdemes figyelemmel kísérni akcióinkat, melyek segítségével különböző kedvezmények várják az ide látogatókat.
Várunk mindenkit szeretettel Stúdiónkban!

Keresőszavak

alakformáló stúdió Szigetszentmiklós


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink