Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Lupo Lovas Club
Cím: 2344 Dömsöd, Szõrhalom 0442/11 hrsz.Email: info@lupolovasclub.hu
Web: www.lupolovasclub.huTelefon: (06-20)486-8436, (06-24)420-650
Fax: (06-24)420-650Gps: 47.08956146 , 19.08359146

Bemutatkozás

Megközelítés:

Lovardánk Budapesttõl mindössze fél órányira, Apaj mellett, a vasútvonal mentén található. Az apaji vasútállomástól induló és a sínek mellett vezetõ köves út elvezet a lovardánkhoz (kb. 1500m).

A Lupo Lovas Club Budapesttõl 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén lévõ lovarda, hagyományos módon, vályogtéglából épült parasztház, faházak és sátortábor. Az épület felszerelt, 3 fürdõszobával és 1 konyhával. Tavasztól õszig 20 fõ, télen 10 fõ kényelmes elhelyezésére alkalmas a tanya. Lovardánkban lehetõség van kempingezésre. A szabadidõ játékos eltöltéséhez a társasjátékok, tollaslabda, ugrókötél, focilabda, homokozó, kerékpár és quad ad lehetõséget.

Elsajátíthatja a western vagy az angol lovaglást. Kipróbálhatja a lasszózást és a pónifogatot. Versenylovakkal ugrathat akadálypályánkon. Maratonkocsival és hintóval is kipróbálhatja tudását a lovardában vagy akár a Kiskunsági Nemzeti Parkban.

Kezdõk és haladók számára egyaránt lehetõséget biztosítunk a karámban történõ önálló lovaglásra, amelyhez szakképzett és tapasztalt oktatónk nyújt segítséget.

Egyéni vagy néhány fõs csoportok számára kínálunk tereplovaglási lehetõséget, de ajánljuk az egész napos vagy több napos lovastúrát is.

Ifjúsági és felnõtt kategóriákban vállalunk díjugratás és díjlovaglás oktatást, versenyeztetést, ló- és lovasversenyre való felkészítést. Lovardánkban a kezdõ és haladó lovasok oktatása tapasztalt és türelmes oktató segítségével történik.

Lovasvizsgákra való elméleti és gyakorlati felkészítést is vállalunk.

Vállaljuk lovak belovaglását, elrontott lovak átlovaglását, lovak oktatását és versenyre felkészítését, lovak szállítását (lószállító kamionnal).


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink